Óratípusok

Bikram yoga

A Bikram Jóga 26 ászánából és két légzőgyakorlatból álló, 90 perces sorozat, melyet fűtött teremben végzünk. A 40 C fokos meleg segít bemelegíteni az izmokat, így sérülések nélkül, mélyebben meg tudjuk dolgozni őket. 

A párás meleg hatására beindul egy intenzív méregtelenítés, és a pulzusod is zsírégető intervallumba kerül. Rendszeres gyakorlása erősíti az immunrendszered, erősít, szálkásít, javítja az állóképességed, gyönyörűen formálja az alakod és fiatalítja, feszesen tartja a bőröd.


Inferno Hot Pilates

Az Inferno Hot Pilates egy magas intenzitású, minimális ízületi terheléssel járó edzésforma, amely a hagyományos Pilates alapelveit kombinálja a magas intenzitású intervallum edzéssel (HIIT). A terem melege fokozza a hatást, méregtelenítéssel segít tisztítani, felfrissíteni és fiatalon tartani a tested.

Ez a vidám, zenés, jó hangulatú edzés gyönyörűen formálja az alakod, növeli az állóképességed és feltölt boldogsághormonokkal. 

Vinyasa

Az energikus Vinyasa órák kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy formába hozd az izmaidat, javítsd a testtartásodat, és fokozd az állóképességedet. Ez a mozgásforma, nemcsak az erődet, hanem a mozgástartományodat is fejleszti, nyújt és javítja az általános fizikai és egészségi állapotod.

Tapasztald meg, hogy a lendületes mozgás és a tudatos légzés együtt segít a testi-lelki egyensúly elérésében.

Stretching

Óráinkon a fókusz a lassú, mély nyújtásokon van, hasonlóan a Yin jógához. Engedd el a feszültséget, miközben hosszan tartó pózokban nyújtod az izmaidat és javítod az izületeid mozgékonyságát.

A Stretching óráink ideálisak a mindennapi stressz levezetésére és a testi rugalmasság, hajlékonyság növelésére. Nem csak az izmaidnak, de az elmédnek is lehetőséget adunk arra, hogy regenerálódjon. Ez egy pihentető óra, ahol a nyújtás és a légzés egyesül, hogy támogassa a tested és a lelked harmóniáját.