Jógáznál, de nincs időd? Így nyerhetsz napi egy órát!

Gyermek mellett nincs időd mozogni? Nálunk 4 éves kortól a jóga órákkal egy időben gyerek Taekwon-do edzések folynak.

Szeretnél több időt tölteni nagyobb gyermekeddel vagy pároddal? Csoportos edzéseink között ők is megtalálják a kedvükre valót (Funkcionális köredzés, Fit Fight erősítő edzés, felnőtt Taekwon-do).

További információ: www.zenpower.hu

Gyertek együtt, sportoljatok egy helyen!

Felnőtteknél az ITF Taekwon-do technikák precíz gyakorlása és az edzésekben rejlő kihívások hozzájárulnak a fizikai erőnlét és a mentális frissesség fejlesztéséhez. Így nem csak az edzéseken, hanem az élet más területein is magabiztosabban és célorientáltabban mozognak majd.

TAEKWON-DO

Csoportos edzések 4-99 éves korig

Gyerekek számára az ITF Taekwon-do nem csak egy sport, hanem egy olyan élmény, amely segíti őket a fizikai aktivitásba való bevezetésben. A játékos gyakorlatok és a rendszeres edzések nemcsak az egyensúlyt és a koordinációt fejlesztik, hanem erősítik a karakterüket is. A fegyelem és a tisztelet, amit az ITF Taekwon-do szorgalmaz, olyan értékeket épít be az életükbe, amelyek segítenek nekik mindennapi kihívásaikban.

Tinédzserek számára az ITF Taekwon-do kiváló lehetőség a stressz levezetésére és az önbizalom építésére. Az edzések során elsajátítható technikák és azok rendszerezése olyan készségeket fejlesztenek, amelyek a tanulásban, az életvezetésben és a kihívások kezelésében is segíthetnek.

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

Csoportos edzés 16 éves kortól

Az esti funkcionális köredzéseink ideálisak mindazoknak, akik szeretnék felpörgetni az energiaszintjüket a nap végén. A változatos gyakorlatok és a feladatrendszer segítenek az erősítésben, az állóképesség fejlesztésében, és garantáltan feldobják az estédet is! Ezek az edzések dinamikus, változatos gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek célja a teljes test hatékony átmozgatása. 

Tapasztald meg, hogyan lehet az edzés nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és motiváló is egyben!